Brochure

In deze brochure leggen wij uit hoe wij werken, in welke gebieden Easy Meal maaltijdservice uw bestelling bezorgt, wat de mogelijkheden zijn als u een dieet heeft en vindt u onze voedingswaarde tabel. Uiteraard kunt u ons ruime assortiment in deze brochure terug vinden, of simpelweg een kijkje nemen in de webshop. Zou u graag een brochure bij u thuis willen ontvangen? Bel gerust of vul het contactformulier op onze website in zodat wij deze naar u kunnen toezenden.

Korte introductie

Al 15 jaar maakt Easy Meal heerlijke en gezonde kant-en-klare maaltijden en bezorgt deze bij u aan huis. Ze worden op een ambachtelijke manier vervaardigd door ervaren koks in onze eigen keuken in Vught. U kunt kiezen uit ruim 100 verschillende gerechten. We onderscheiden ons onder meer door onze persoonlijke benadering. Om die reden bieden onze maaltijdconsulenten desgewenst gratis advies bij onze klanten thuis, om uitleg te geven over de bereidingswijze en vragen te beantwoorden.

De maaltijden worden bereid met voornamelijk verse ingrediënten en wij werken volgens de strengste hygiënische voorschriften van HACCP. Dankzij het bijzondere productieproces blijven de vitamines en voedingsstoffen zo veel mogelijk behouden en blijven de maaltijden uitstekend op smaak. We staan voor kwaliteit, om deze reden test ons kwaliteitsteam iedere kookronde de gerechten.

In ons uitgebreide assortiment houden wij ook rekening met speciale dieetwensen en geven in onze menukaart precies aan welke maaltijden natriumarm, vetbeperkt en diabetes geschikt zijn. Tevens bieden we een assortimentsdoos met gemalen maaltijden aan, een uitkomst voor mensen die bijvoorbeeld tijdelijk moeite hebben met kauwen en slikken.

Vanwege de vraag en het succes is het aantal kleinere 400 grams maaltijden uitgebreid tot 30 maaltijden. Daarnaast hebben we maaltijden van 500 tot 625 gram. Bovendien garanderen wij u meer dan 200 gram groenten voor de maaltijden die “het groentesymbool het-groentesymbool-brochure” bevatten.