Betalen

Bij Easy Meal Maaltijdservice kunt u op verschillende manieren uw maaltijden betalen. Tijdens het afrekenen van uw winkelmand op onze webshop is het mogelijk om te kiezen uit diverse betaalmogelijkheden, zoals iDeal, contant betalen (of via de mobiele pin) bij de bezorging van de maaltijden aan huis, of via automatisch incasso.

iDeal

Betalen-via-iDealDe meest veilige en snelle manier van betalen. iDeal is een betaalmethode ontwikkeld door verschillende Nederlandse banken om de betaling van online producten te vergemakkelijken. U kunt bij een bestelling via de webshop iDeal selecteren als u dit als betaalmethode wenst.

Betalen aan de deur

Als de bezorger langskomt om uw bestelling af te leveren heeft u de mogelijkheid met de PIN te betalen. Selecteer bij uw bestelling via de webshop deze betaalmethode zodat onze bezorgers daar rekening mee kunnen houden.

Automatische incasso

Onze maaltijdconsulenten kunnen samen met u als vaste klant de incassoformulieren doorlopen zodat betaling via automatisch incasso voor u mogelijk wordt. Vanaf dat moment wordt het bedrag van uw toekomstige bestellingen automatisch van uw bankrekening afgeschreven.

Betalen bij afhalen

Als uw voorkeur uitgaat naar het afhalen van uw bestelling, dan kunt u op vrijdag tot 16.00 uur terecht op de Industrieweg 3-R, 5262 GJ te Vught. Hier heeft u de keuze uit contante betaling, betaling met de PIN of betaling via automatische incasso.